Telefoonservice

Iedere ondernemer weet hoe belangrijk het is om goed bereikbaar te zijn voor zijn klanten. Zou het niet prettig zijn als al uw telefoontjes tijdens uw afwezigheid persoonlijk en professioneel beantwoord worden? De berichten worden vervolgens volgens afspraak aan u doorgegeven. Hierop kunt u dan zelf de vervolgacties nemen. 
Wij beantwoorden voor u de gesprekken altijd met uw eigen bedrijfsnaam, hierdoor werken wij als een verlengstuk van uw bedrijf. U bepaalt zelf hoe lang en wanneer u de telefoon doorschakelt. Met de telefoonservice mist u nooit meer een telefoontje.

Storingsdienst

Wij sturen uw monteurs op pad!

U heeft een installatiebedrijf en als service voor uw klanten biedt u een 24 uurs storingsdienst.

Een particulier of onderneming heeft een storing aan de CV installatie. Zij melden dit via uw alarmnummer welke is doorgeschakeld naar onze centrale. Wij verzorgen voor u de afhandeling van de melding en informeren de storingsmonteur die dienst heeft. Uw klanten worden altijd vriendelijk te woord gestaan en de benodigde hulp is snel onderweg.

U ontvangt van ons een overzicht van de storingsmeldingen en de ondernomen acties. U weet exact wanneer en door wie een storing is gemeld en door welke monteur hierop actie is ondernomen. Geen discussies meer over te lange wachttijden of te trage reacties m.b.t. uw monteurs en klanten.

 

Bel me terug!

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug!

Partners